Vyhľadávanie




V ponuke je 52 nehnuteľností.

Na predaj nadštandardný rodinný dom Príbovce v tichej uličke

Cena:
310 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Martin
Obec: Príbovce
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 180 m2
Plocha pozemku: 1234 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: DMPČ
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

VMREALITY ponúka na predaj exkluzívny rodinný dom (zast.pl. 125m2), ktorý prešiel kompletnou nadštandardnou rekonštrukciou, čo mu dodáva nezameniteľný šmrnc a eleganciu. Tento nádherný dom je skutočným klenotom s vkusným a štýlovým dizajnom.
Na prízemí vás privíta útulná vstupná chodbička, ktorá vás sprevádza do priestrannej kuchyne s jedálňou, odkiaľ máte priamy prístup na terasu a do záhrady. Obývacia izba s krbom v ktorej si môžete pohodlne oddýchnuť a relaxovať. Súčasťou prízemia je aj útulná spálňa a samostatná toaleta. Výnimočnosť domu podčiarkuje veľká kúpeľňa s bezbariérovou sprchou a saunou, ktorá vám poskytne dokonalý relax po náročnom dni.
Schodami sa dostanete na druhé poschodie, kde vás privíta šatník, po ktorom túži každá žena. Druhé poschodie obsahuje dve ďalšie štýlové spálne s krásnym výhľadom a jednu hosťovskú izbu s vlastnou kúpeľňou a toaletou, čo je ideálne pre vašich hostí alebo rodinných príslušníkov.
V pivnici domu máte k dispozícii praktickú práčovňu, technickú miestnosť a sklad, čo zabezpečuje dostatok úložného priestoru pre vaše potreby.
Dom je pripojený na všetky IS, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a odpad riešený kanalizáciou.
Celý pozemok o výmere 1234m2 je vkusne vysadený ovocnými stromami, kríkmi a okrasnými rastlinami, čo vytvára príjemné a útulné prostredie. Nachádza sa tu aj studňa a veľkou výhodou je aj automatická závlaha celého pozemku. Okrem toho sa na pozemku nachádza aj altánok, kde si môžete užívať pokojné chvíle a posedenie so svojimi blízkymi.
K dispozícii je malý domček, v ktorom je garáž, technická miestnosť, toaleta a letná kuchyňa s pieckou.
Tento úžasný rodinný dom s celkovým komfortom a luxusom vám ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlné a štýlové bývanie. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a staňte sa súčasťou tohto nádherného domova. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si prehliadku!
Pri kúpe Vám poskytneme kompletné služby našej realitnej kancelárie, vrátane profesionálne vedených obhliadok, vypracovania rezervačnej a kúpnej zmluvy, elektronického podania návrhu na vklad a ďalších právnych služieb prostredníctvom advokátskej kancelárie, ako aj protokolárneho odovzdania nehnuteľnosti s prepisom energií.
Obec Príbovce disponuje: vlaková stanica, autobusová zastávka, škôlka, knižnica, pošta, potraviny...základná škola je v blízkosti v Beniciach.
Pri serióznom jednaní dohoda na cene možná.

Maklér:

makler
Maklér:Lucia Podhorská
Telefón:0907298778
E-mail:vmrsro-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.