Vyhľadávanie




V ponuke je 50 nehnuteľností.

Na predaj malebný domček (chalupa) v obci Socovce

Cena:
133 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Martin
Obec: Socovce
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 90 m2
Plocha pozemku: 945 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: DCHSH
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

VMREALITY Vám ponúka kúsok raja v srdci obce Socovce - malebný rodinný dom, ktorý sa nesie v duchu útulnosti a pohody. Tento domček (zast.plocha 110m2), ktorý bol starostlivo rekonštruovaný v 90. rokoch, je miestom, kde sa história spája s moderným komfortom.
Pri vstupe vás privíta útulná veranda, ideálna na relax po náročnom dni. Odtiaľ sa presuniete do veľkej kuchyne, kde sa rodina môže stretávať a vytvárať spomienky pri spoločných večeriach. Obývačka je miestom, kde si môžete pohodlne oddýchnuť a relaxovať.
K domu patrí aj malá pivnička a dreváreň, kde môžete uskladniť svoje zásoby.
IS: elektrika, obecná voda, žumpa.
Kúrenie zabezpečené kotlom na tuhé palivo.
Na pozemku o výmere 945m2 nájdete studňu a za záhradou bráničku, ktorá vás oddeľuje od potôčika, čo pridáva k domu ešte viac šarmu a pokojnej atmosféry.
Pozemok je krásne udržiavaný, s množstvom kvetov, stromov, čo vytvára atmosféru pohody a harmónie.
Ak túžite po jedinečnom mieste, kde sa môžete cítiť ako doma a zároveň zažívať prírodnú krásu, neváhajte a nechajte sa očariť týmto malebným rodinným domom v Socovciach. Oslovte nás ešte dnes a dohodnite si prehliadku tohto jedinečného miesta, kde sa splnia vaše sny o bývaní alebo chalupárčení :)
Okrem útulného bývania v obci Socovce vzdialenej 16 km od Martina a 12 km od Turčianskych Teplíc môžete využiť skvelé výlety a aktivity v okolí.
Pre milovníkov prírody a turistiky je tu Gaderská dolina, ktorá vás očarí svojou divokou krásou a nádhernými výhľadmi. Nezabudnite navštíviť aj hrad Blatnica a Znievsky hrad, ktoré vám odkryjú históriu regiónu.
Ak hľadáte zábavu a oddych, nezmeškajte Aquapark Turčianske Teplice a kúpalisko Vieska, kde si môžete užiť osviežujúce chvíle plné radosti a relaxu. A pre milovníkov zimných športov je tu Snowland Valčianska dolina, kde si môžete užiť lyžovačku a zábavu na snehu počas celej zimy.
V cene je zahrnutý kompletný realitný servis a pri záujme vybavenie hypotekárneho úveru.

Maklér:

makler
Maklér:Lucia Podhorská
Telefón:0907298778
E-mail:vmrsro-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.