Vyhľadávanie




V ponuke je 44 nehnuteľností.

Slnečná tehlová garsónka s výbornou lokalitou na Kramároch – Hrdličkova ulica

Cena:
117 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Ulica: Hrdličkova
Kategória: Byty
Druh: Garsónka
 
Podlahová plocha: 30 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: GBANMKHCH
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

VMREALITY ponúka na predaj príjemnú a slnečnú garsónku o výmere 29,71 m², ktorá sa nachádza na vyvýšenom prízemí v zrekonštruovanej tehlovej bytovke na Hrdličkovej ulici v Bratislave – Kramáre. Bytovka je situovaná v tichej lokalite plnej zelene a rodinných domov, v blízkosti lesa, čo zaručuje pokojné bývanie.

Dispozícia:
Vstupná chodbička, Kúpeľňa s toaletou, Samostatná kuchyňa,Izba s veľkými oknami a krásnym výhľadom, Komora vedľa bytu o výmere 4 m².
Byt je ideálny ako štartovací byt alebo investícia, keďže sa nachádza blízko zdravotníckej univerzity.
Výhody kúpy:
Výborná lokalita: Tichá ulica na Kramároch, obklopená rodinnými domami a blízkosť lesa.
Slnečná južná orientácia: Byt je presvetlený počas celého dňa. Tehlová bytovka: Zrekonštruovaný bytový dom poskytuje kvalitné bývanie.
Vlastné kúrenie: Byt má vlastný kotol v kúpeľni.
Bezproblémové parkovanie: Pred bytovkou je dostatok parkovacích miest. Kompletná občianska vybavenosť: V blízkosti sú obchody, zdravotné stredisko, školy a ďalšie služby. Zariadenie v cene: Byt je kompletne zrekonštruovaný a predáva sa vrátane zariadenia, čo zjednodušuje okamžité nasťahovanie.
Lokalita:
Kramáre sú vyhľadávanou časťou Bratislavy, známe svojou pokojným bývaním blízko centra, a zároveň dostatkom zelene a príležitostí na oddych. Okolie je obklopené lesmi, ideálne na prechádzky a športové aktivity. Výborná dostupnosť do centra mesta a kompletná občianska vybavenosť robia z tejto lokality atraktívne miesto pre bývanie aj investíciu.
K cene bude pripočítaná odmena vo výške 3.000 € za Služby realitnej kancelárie:
Profesionálne vedecké obhliadky nehnuteľností, Vypracovanie dohody o rezervácii nehnuteľnosti, Vypracovanie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad, Elektronického podania na kataster nehnuteľností prostredníctvom advokátskej kancelárie (vklad na kataster a úradné overenie podpisov sú v cene), Protokolárneho odovzdania nehnuteľnosti, Prepis energií u jednotlivých dodávateľov, Prepisu vlastníka u správcu bytového domu.
Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať!

Maklér:

makler
Maklér:Lucia Podhorská
Telefón:0907298778
E-mail:vmrsro-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.