Vyhľadávanie




V ponuke je 43 nehnuteľností.

Rodinný dom vhodný na trvalé bývanie aj chalupárčenie – Vrícko pri Martine

Cena:
130 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Martin
Obec: Vrícko
Ulica: Vrícko
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 180 m2
Plocha pozemku: 688 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: DMTVPC
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj rodinný dom so zastavanou plochou 123 m², nachádzajúci sa na krásnom pozemku s výmerou 688 m² v malebnej obci Vrícko. Tento dom je ideálny pre tých, ktorí hľadajú trvalé bývanie alebo rekreačný únik na chalupe.

Dom je pripojený na všetky inžinierske siete okrem plynu, s kúrením zabezpečeným kotlom na tuhé palivo a odpadom riešeným do kanalizácie.

Dispozícia:
Vstupná chodba: So schodiskom do podkrovnej izby
Kuchyňa so špajzou: Praktická kuchyňa
Jedáleň s pieckou: Veľká miestnosť na rodinné posedenia
Obývačka: Svetlá a útulná
Dve spálne: Prakticky riešené
Kúpeľňa s toaletou: A predpríprava na ďalšiu kúpeľňu s WC
Dom je čiastočne podpivničený, prešiel rekonštrukciou zahŕňajúcou výmenu strechy (škridlová strecha), eurookná, zateplenie (chýba len omietka) a medené elektrické rozvody. Interiér domu má starší, ale zachovalý ráz.

Pozemok:
Pozemok je rovinatý, oplotený a starostlivo udržiavaný. Na pozemku sa nachádza drevené humno, veľký altánok, technické miestnosti a voliéra pre psíka.

Výhody kúpy:
Možnosť okamžitého nasťahovania, Pekný a udržiavaný pozemok, Tichá lokalita v krásnom prostredí, Ideálne na chalupárčenie alebo trvalé bývanie.
Lokalita: Obec Vrícko
Vrícko sa nachádza len 27 km od Martina a 17 km od Turčianskych Teplíc . Obec je známa svojim pokojom a krásnym prírodným prostredím, čo ju robí ideálnou pre milovníkov turistiky. Okolie ponúka možnosti na výlety, ako napríklad návštevu Kľackého vodopádu a miestnych turistických ciest.

Občianska vybavenosť:
Vrícko je menšia obec, avšak poskytuje základnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov s potravinami, pošty a miestnych služieb. Pre ďalšie služby, ako sú zdravotnícke zariadenia, školy a širšie obchodné možnosti, je možné využiť blízke mestá Martin a Turčianske Teplice, ktoré sú ľahko dostupné. Len 8 km sa nachádza obec Kláštor pod Znievom, ktorá poskytuje tiež postačujúcu občiansku vybavenosť: obchody, materská škola, základná škola, pošta, zdravotné stredisko.

Služby realitnej kancelárie:
Pri kúpe tejto nehnuteľnosti vám poskytneme komplexné služby vrátane:

Profesionálne vedené obhliadky nehnuteľností, Vypracovanie dohody o rezervácii nehnuteľnosti, Vypracovanie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad, Elektronického podania na kataster nehnuteľností prostredníctvom advokátskej kancelárie (vklad na kataster a úradné overenie podpisov sú v cene), Protokolárneho odovzdania nehnuteľnosti, Prepis energií u jednotlivých dodávateľov, Prepisu vlastníka u správcu bytového domu.
Energetický certifikát nebol vypracovaný.
V prípade, ak máte záujem o predaj vašej nehnuteľnosti a nastaviť postupnosť predaja a kúpy nehnuteľností, radi vám s tým pomôžeme.
Pre viac informácií nás prosím kontaktujte!

Maklér:

makler
Maklér:Marcel Vonderčík
Telefón:0948016990
E-mail:vmrsro-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.