Vyhľadávanie




V ponuke je 47 nehnuteľností.

Na predaj veľkorysý 3 izbový byt v Petržalke- Zrkadlový háj

Cena:
218 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 76 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 2
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 3BPZHRK
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

VMREALITY ponúka na predaj veľkorysý 3 izbový byt (76m2) v Petržalke. Byt so slnečnou orientáciou Z/S (na sever je jedna izba) sa nachádza na 2/12 poschodí v panelovom dome s dvomi výťahmi.
Panelový dom je kompletne zrekonštruovaný: strecha, spoločne priestory, schránky, vchodové dvere, vstup na čip, zateplenie, stúpačky, plastové okná, výťahy a samozrejmosťou je aj udržiavané okolie. V spoločných priestoroch sú kamery.
Dispozícia bytu je výborná aj z hľadiska bývania pre viacčlennú rodinu: predsieň spojená s priestrannou halou, z ktorej sú vstupy do spálne, detskej izby, kuchyne s loggiou, veľkej obývačky (21,58m2). V predsieni je vstup do kúpeľne a samostatnej toalety.
Byt prešiel rekonštrukciou: plastové okná, podlahy, stierky, radiátory, medená elektrika v kuchyni; kúpeľni; toalete; v predsieni a v hale, kuchynská linka so spotrebičmi, protipožiarne bezpečnostné dvere. Kúpeľňa je staršieho rázu ale murovaná a zachovalá.
VÝHODY: výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou na peši: MHD, električka, poliklinika, banka, škola, škôlka, kostol, potraviny, fitness centrum, pošta, tržnica, Kaufland. Na svoje si vedia prísť aj tí, ktorí obľubujú kultúru a aj šport. V blízkosti je kultúrny dom s divadelnými a hudobnými predstaveniami, Petržalská plaváreň, bowling, jazero Draždiak a aj cyklotrasa.
Byt sa predáva bez zariadenia, zostáva len kuchynská linka. Ďalšou výhodou je veľký odkladací priestor pred bytom určený pre štyri byty a samozrejmosťou je pivnica v suteréne. Potešujúce sú tiež náklady vzhľadom na veľkú výmeru bytu t.j. 160€ + elektrika a plyn.
V cene je zahrnutý kompletný realitný servis: profesionálne vedené obhliadky, vypracovanie Dohody o rezervácií nehnuteľností, vypracovanie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad prostredníctvom advokátskej kancelárie, elektronické podanie návrhu na vklad s kúpnymi zmluvami prostredníctvom advokátskej kancelárie, odovzdanie nehnuteľnosti formou preberacieho protokolu, prepis energií u jednotlivých dodávateľov, prepis vlastníkov u správcu bytového domu.
Energetický certifikát nebol predložený.

Maklér:

makler
Maklér:Lucia Podhorská
Telefón:0907298778
E-mail:vmrsro-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.