Vyhľadávanie




V ponuke je 46 nehnuteľností.

Na predaj dispozične krásny 3 izbový byt v Ružinove

Cena:
240 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 73 m2
Stav objektu: pôvodný stav
Na poschodí: 1
Balkón: áno
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 3BAREL
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

VMREALITY ponúka na predaj dispozične výborne riešený 3 izbový byt (73m2) v lokalite plnej zelene Ružinov. Nachádza sa na 1.poschodí zo siedmich (pod ním je jeden byt) v zrekonštruovanom panelovom dome s výťahom.
Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa s balkónom, obývačka, chodba, detská izba, spálňa so vstupom na loggiu. Byt s východnou orientáciou je v pôvodnom stave s krásnymi parketami a plastovými oknami vymenenými pred siedmimi rokmi.
Bytový dom je celkovo zrekonštruovaný: zateplenie, strecha, výťah, elektrika 380 V, nové stúpačky, kamerový systém, upravené okolie domu s možnosťou využitia detského ihriska.
K bytu prináleží pivnica o výmere 2,8mx1m.
VÝHODOU KÚPY: možnosť okamžitej prerábky podľa vlastných predstáv ( byt je vymaľovaný a vyprataný), nízke náklady 180€+ plyn a elektrina, tichá lokalita plná zelene, výborná dispozícia poskytujúca spokojné bývanie a mnoho ďalšieho.
V blízkosti je električka, škola, škôlka, obchody, MHD, OC Avion, zdravotné stredisko, nemocnica, obchody, reštaurácie, kultúrny dom....
Cena je 240.000€+3.000€ provízia realitnej kancelárie v ktorej je zahrnutý kompletný realitný servis: profesionálne vedené obhliadky, vypracovanie Dohody o rezervácií nehnuteľností, vypracovanie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad prostredníctvom advokátskej kancelárie, elektronické podanie návrhu na vklad s kúpnymi zmluvami prostredníctvom advokátskej kancelárie, odovzdanie nehnuteľnosti formou preberacieho protokolu, prepis energií u jednotlivých dodávateľov, prepis vlastníkov u správcu bytového domu.

Maklér:

makler
Maklér:Marcel Vonderčík
Telefón:0948016990
E-mail:vmrsro-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.