Vyhľadávanie




V ponuke je 40 nehnuteľností.

Dva domy vJasenskej doline 2839 m2

Cena:
259 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Martin
Obec: Belá-Dulice
Ulica: Belá Dulice
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 100 m2
Plocha pozemku: 2839 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: DBK
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

VMREALITY exkluzívne ponúka na predaj lukratívnu nehnuteľnosť v lone prírody blízko Jasenskej doliny.
Postavená je na rovinatom pekne udržiavanom pozemku o výmere cca 2839m2. Tehlový dom so škridlovou strechou a plastovými oknami je vo veľmi dobrom stave vhodný na okamžité užívanie. Dispozícia: vstupná presklenná priestranná chodba, veľká kuchyňa so špajzou, chodba, obývačka s pieckou, dve spálne, kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť. Je pripojený na elektriku, kúrenie je zabezpečené pecou na tuhé palivo v technickej miestnosti+piecka v obývačke, voda obecná+vlastná studňa na pozemku, odpad je riešený žumpou.
Na pozemku sa nachádza ešte jeden domček, ktorý by bol vhodný ako hosťovský a taktiež hospodárska budova vhodná napr: altánok, garáž, sklad alebo tiež po rekonštrukcií by mohla slúžiť na ubytovanie. Lokalita v tesnej blízkosti lyžiarskeho strediska v Jasenskej doline je výhodou popri bývaní ponúknuť aj ubytovanie lyžiarom a turistom :)
Bonusom je pivnica postavená v kopci so stálou teplotou počas celého roku. Doteraz slúžila na uskladnenie ovocia a zeleniny, ktoré vydržalo celý rok čerstvé. Ale mala by však využitie aj ako vínna pivnička.
Vďaka dychberúcej okolitej prírode s čerstvým vzduchom sa Vám nebude chcieť odísť domov :)
Výhoda kúpy: suchá dobrá stavba vhodná na okamžité užívanie, úrodná pôda na pestovanie, úplné súkromie, len pár minút do Jasenskej doliny s lyžiarskym strediskom, hora plná hríbov, turistické chodníky, len 10 km do okresného mesta Martin s kompletnou občianskou vybavenosťou.....
V obci Belá-Dulice sa nachádza materská škola, základná škola, potraviny, pohostinstvo....
V cene je zahrnutý celkový realitný servis. Video k tejto ponuke nájdete na našom instagrame vmreality. Energetický certifikát nebol vystavený.

Maklér:

makler
Maklér:Marcel Vonderčík
Telefón:0948016990
E-mail:vmrsro-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.